تشخیص پنالتی گوگل

تشخیص پنالتی گوگل

تشخیص پنالتی شدن گوگل

مفهوم پنالتی یا جریمه گوگل دیده نشدن سایت شما در نتایج جستجو میباشد یا امتیاز و رتبه کلمات کلیدی شما به شدت کاهش پیدا میکند.

زمانی که سایت شما پنالتی گوگل میشود کاربران قادر به پیدا کردن سایت شما نیستند. این نامرئی شدن از دید کاربران باعث کاهش بازدید و در نهایت درآمد شما میشود.

این اتفاق میتواند برای هر سایتی رخ دهد. زمانی که شما از طرف گوگل پنالتی دریافت میکنید دیگر نمیتوانید به راحتی رتبه خوب خود را پس بگیرید و دوباره به لیست سایت‌های پر بازدید و محبوب بازگردید.

 

چرا سایت ها از طرف گوگل جریمه میشوند؟

هدف گوگل ارائه بهترین سرویس ها به کاربران خود میباشد. طبق گفته گوگل هر سایتی که قصد دستکاری نتایج گوگل را داشته باشد به سرویس‌های گوگل آسیب میرساند. چنانچه گوگل نتایج جستجو بی‌ربطی را نمایش دهد دیگر گوگل نخواهد بود و کابران نمی‌توانند همچنان اعتماد خود به گوگل را داشته باشند.

گوگل از الگوریتمی منحصر به فرد و خاص برای بازدید از وب سایتها و بازرسی آنها استفاده میکند که پنالتی گوگل نتیجه این الگوریتم تکامل یافته میباشد. این الگوریتم هوشمند دائما در تغییر و کامل شدن است. البته در کنار این الگوریتم خزنده که دائما در حال بازرسی وبسایت‌ها است کارمندان گوگل نیز اقداماتی در خصوص مجازات‌های فوری برای سایت های متخلف انجام میدهند. گوگل با این کار از خود در برابر سایت هایی که سعی دارند نتایج آنرا دستکاری کنند محافظت میکند.

 

محرک های مجازات گوگل

برای اینکه مطمئن شوید که سایت شما از طرف گوگل جریمه نشود سعی کنید موارد زیر را در سایت خود نداشته باشید.

  • نرم افزارهای جاسوسی، تبلیغاتی یا ویروس ها
  • پیوند ها یا متون پنهان
  • پنهان کردن ( نماشی نسخه دیگری از صفحات وب برای گوگل )
  • تغییر مسیر فریبنده ( کابر با کلیک بر روی هر لینک یا متنی به صفحه دیگر و بی ربطی منتقل میشود )
  • صفحات بارگذاری شده با کلمات کلیدی بی ربط
  • استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی
  • استفاده از محتوای بی ارزش و تکراری ( کپی برداری )
  • خریداری لینک
  • هک شدن سایت
  • هرزنامه خالص
  • میزبان یا هاست رایگان
  • پنهان کردن تصاویر

محرک های مجازات گوگل بیش از آن مواردی هستند که در بالا به آنها اشاره شد. اما به راحتی می توان آنها را جمع بندی کرد. مجازات‌های گوگل ناشی از هر عملی است که وب سایت برای فریب دادن موتور جستجو یا آسیب رساندن به تجربه کاربر به طریقی انجام می دهد.

پنالتی گوگل یک جریمه الگوریتمی هست که بصورت اتوماتیک و بدون دخالت هیچ شخصی اتفاق می‌افتد. جریمه الگوریتم هایی مانند پنگوئن، پاندا و مرغ مگس خوار بر وب سایت های که دارای محتوای بی ارزش و تکراری، گنجاندن کلمات کلیدی بیش از اندازه، آهسته بودن زمان بارگیری صفحات و یا فقدان پیوند های ورودی میباشند اعمال خواهند شد.

با این جریمه‌ها و مجازات ممکن است شما همچنان در رتبه بندی جستجو گوگل باشید اما به طور قطع بسیار پایین‌تر است.

 

همیشه جریمه نیست

با از دست دادن رتبه در نتایج موتور جستجو دلیل بر آن نیست که سایت شما دریافت جریمه گوگل شده است. رقابت هر روز در حال افزایش است و رتبه بندی گوگل در وب سایت ها مدام در حال تغییر است. وقتی شما در حال افزایش عملکرد و افزایش بازدید سایت خود هستید بی شک رقبای شما نیز برای گرفتن نتیجه گوگل دست به اقداماتی میزنند تا بتوانند جزئی از بهترین نتایج گوگل باشند.

 

تشخیص پنالتی از گوگل

تا اینجا به مواردی اشاره شد که باعث میشن که سایت شما پنالتی بگیره. حالا چطوری تشخیص بدیم که سایتمون جریمه شده.

  • جایگاه سایت شما بر روی کلمه کلیدی خاصی بدون هیچ اقدامی از سمت شما 2-3 صفحه جا به جا میشود.
  • سایت شما بطور کل در نتایج گوگل نشان داده نمیشود.
  • بعد از جستجوی site:example.com نتیجه‌ای یافت نمیشود.

چنانچه به یکی از موارد بالا برخورد کردید مطمئن باشید که سایت شما از طرف گوگل پنالتی دریافت کرده است.

دریافت جریمه از طرف گوگل به دو روش دستی یا خودکار انجام میشود. در روش دستی حتما به شما اطلاع داده میشود اما اگر جریمه از طرف الگوریتم‌های گوگل باشد هیچ گزارشی برای جریمه به شما داده نمیشود.

ساده ترین روش برای متوجه شدن پنالتی از طرف گوگل استفاده از google search console میباشد. وارد حساب کاربری خود شده و بر روی Security and manual action گلیک کنید و گزینه manual action را از نوار ابزار کناری انتخاب کنید.

چنانچه پیامی با عنوان No Issues Detected نمایش داده شد به این مفهوم است که سایت شما هیچ گونه پنالتی از طرف گوگل دریافت نکرده است.

 

خارج شدن سایت از پنالتی گوگل

برای خارج شدن سایت از پنالتی در ابتدا باید متوجه بشیم که دلیل پنالتی گرفتن سایت چه بوده پس به همین دلیل پیام های مربوط به manual action در web master tools را بررسی میکنیم تا متوجه ایرادات سایت شده و به حل آنها بپردازیم.

پس از آن پیدا شدن دلایل جریمه شدن صفحات آنها را بررسی کرده سپس به حل مشکل میپردازیم. چنانچه پیام reconsideration request از طرف گوگل دریافت کردید پیامی به پشتیبانی گوگل ارسال کنید و توضیح دهید که ایرادات را برطرف کرده‌اید و مطمئن شوید که مشکلاتی این چنین دیگر پیش نخواهد آمد.

در Google Search Console در قسمت تنظیمات به بخش Crawl رفته و در قسمت Fetch as google میتوانید صفحات آسیب دیده سایتتان را ببینید و اقدام به حل مشکلات آنها کنید.

دیدگاه شما

محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.